Referenciák

Fanni

Táncos

"Különösen azért hasznos számomra a légtánc, mert saját testsúllyal dolgozunk, láthatóan sokkal erősebb lettem az órai edzésektől, és emellett a légtánc kiválóan fejleszti az aktív és a passzív hajlékonyságot, ami szintén nagyon fontos és hasznos egy táncosnak. Nagyon sokat tanultam eddig, nem beszélve az online koreográfiákról, amik által számtalan pózt és gyakorlatot összetudok már kapcsolni egy koreográfiához.  Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak is." 

Anna

Főállású anyuka

"A légtánc egy igazán könnyednek tűnő mozgásforma, légies és lágy mozdulatokkal, ám valójában tudatosan megtervezett és ezerszer elgyakorolt elemekből áll. A testünk vélt fizikai korlátait számtalanszor átlépjük egy edzés alkalmával és ez igazán felszabadító érzés. Megélni a sikert, önmagunk korlátainak átlépése fantasztikus érzés. A tanárunk felkészültsége és lelkesedése inspirálólag hat az egész csoportra. Egy olyan közösség jött létre, amihez örömmel tartozom, mert a csapattagok fantasztikusak!"

Kriszta

Jóga oktató

"Különleges mozgásforma, különleges eszközön :) Szeretem a felszabadító lebegést, a gondolattisztító pörgést-forgást. Egyszerre játékos, de kőkemény edzés. Próbáljátok ki feltétlenül!"

Eszter
Vállalkozó

"Éci született lég-táncos. Szuper tanár, magával ragadó, inspiráló, vérbeli profi. Élmény tőle tanulni!"

Anasztázia

Menedzser / Vállalkozó

"Imádok a hammockon lógni! Megnyugszik a lelkem, a testem pedig elfárad és közben új erőre kap. Mit jelent és mit ad nekem? Türelmet, kitartást, tartást, nőiességet, nyújtást, erőt, test tudatot, kikapcsolódást, boldogságot. Minden óra vidám hangulatban telik Écivel, aki kifogyhatatlan energiával és türelemmel oktat bennünket. Köszönöm!

Viki

Vállalkozó

"Nagyon mély izmokat találtunk az edzés során abszolute kezdőként! Jó hangulatú és más típúsú mozgás, mint egy klasszikus pl. aerobik óra.  A légtánc és aerial fitness egy teljesen kikapcsoló élvezetes óra, nevetve toljuk végig, és alig várjuk a következőt! Csak ajánlani tudom akár gerincnyújtásra, stresszlevezetésre, karbantartásra, flexibilitás fejlesztésre, vagy csak kikapcsolni magad! Szerelemérzés! ☝️😉"

Média

GYEREK és FELNŐTT LÉGTORNA&MOZGÁS STÚDIÓ NYÍREGYHÁZÁN! 
Bemutatkozik a FlowAerialDance, Nyíregyháza első Légtorna iskolája. Légtánc, hajlékonyság és mozgás oktatás, kreatív önkifejezés és testtudatfejlesztés gyerekeknek és felnőtteknek.

NÉZD MEG BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT

Videó: Ungi Lajos
Köszönet a felkérésért: Decathlon Élménypróba országszerte, Pokrovenszki Gergely Márkaépítő 

Fotók: Hornyák Fanni Atina, Pallagi Zoltán

A szon.hu-n és a Kelet Magyarországban is megjelentünk OLVASD EL A CIKKETT ITT
2020 Őszétől a FlowAerialDance Légtánc iskola állandó Aerial és Nyújtás órákkal várja a nyíregyházi gyerekeket és felnőtteket.

Fotók: Dodó Ferenc


Pokrovenszki Gergellyel beszélgettünk a légtornáról és a Július 11.-i Aerial Fitness Workshopról a Nyíregyházi Városi Stadionban. Ha még nem hallottál, róla, ha még nem próbáltad, ha érdekel a téma ajánlom figyelmedbe a beszélgetést➡️Az adás 50.percétől visszahallgatható online.

  Fotó: Dodó Ferenc


Köszönet a Hírek 360°-nak és a Kelet Magyarországnak a megjelenésért és a Nyíregyházi Cutler Gymnek a helyszínért!

© 2019  - FlowAerialDance
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!