Légtorna és mozgás oktatás, kreatív önkifejezés és testtudatfejlesztés gyerekeknek és felnőtteknek.

A FlowAerialDance Nyíregyháza első Légtorna&Mozgás stúdiója. Egy hely, ahol a sportolás élmény és öröm. Egy iskola, melynek célja egy holisztikus és átfogó mozgásművészet oktatása, annak minden érzelmi, fizikai és szellemi hozadékával, mely kihívásokat tartogat és garantáltan pozitívan hat az ember mindennapi életére.
Amit a stúdió óráin megtapasztalhatsz az komoly fizikai erőnléti és kardió edzés egyszerre, folyamatos kihívás és sikerélmény, tánc, hajlékonyság és elegancia, kreatív mozdulatművészet, határaink feszegetése és átlépése, folyamatos fejlődési lehetőség. Az Aerial Silk, Aerial Hammock, Aerial Hoop, Aerial Fitness, a Gyerek Légtorna, Légtánc és a Baba-mama Aerial oktatása mellett nálunk részt vehetsz Funkcionális Nyújtás és Kortárs Modern tánc órákon is.

Az órákhoz többnyire előképzettség nélkül, teljesen kezdpő szinttől bárki csatlakozhat. Az órák és terminusok felépítése, a gyakorlatsorok, a kreatív, kihívásokkal teli, saját testsúlyos feladatok fokozatosan építik az erőnlétet, így mindenki a szintjéhez mérten tud haladni, fejlődni, akár haladó akrobatikus trükkök vagy leforgások(zuhanások) elsajátításáig.

Nagy hangsúlyt kap a megfelelő légzés- és izolációs technikák elsajátítása, a biztonságos hajlékonyság és flexibilis, erős test építése, a törzs izomzat megerősítése, mely mind alapja a légtánc és egyéb mozgások esztétikus kivitelezésének. A légtorna, a nyújtás vagy épp a tánc mind olyan komplex mozgásforma, ami fejleszti a gyermekek és felnőttek koordinációs, testtudat és orientációs készségét, észrevétlenül hat fizikai és szellemi egészségünkre.

A FlowAerialDance mindemellett nem csak egy légtorna iskola, de időszakos bemutató előadások színtere is, ahol a légtánc igazi színpadi, vizuális és érzelmi élménnyé lesz. A résztvevők átélhetik a kreatív alkotási folyamatot és megélhetik saját belső képeiket mozdulataikon keresztül. A koreografált, színpadias elemekből összerakott légtánc előadások komoly felkészüléssel és gyakorlással járnak. Nevel, erősít, összekapcsol és egy életre szóló élményt tud adni nézőnek és előadónak kortól és nemtől függetlenül.
2023-tól pedig sportegyesületként Rúd és Légművészeti versenyekre való felkészítést is vállalunk.

Várunk mindenkit profeszsionálisan felszerelt stúdiónkban, felkészült oktatókkal, különleges workshopokkal, eseményekkel és jó hangulatú órákkal!

© 2019  - FlowAerialDance
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!