AERIAL FITNESS

Az Aerial Fitness órák egyesítik az aerial jóga, pilates és a HIIT edzésformák előnyeit és hatékonyságát. A lebegőjógából ismert pózokat tartunk ki, erősítünk és precíz izometrikus mozgásokra fókuszáló gyakorlatokat végzünk a két ponton rögzített hammock segítségével. Átmozgatja az egész testet, felfrissít, erősíti a mély izmokat, csökkenti a feszültséget, nyitja a vállakat és a mellkast, megelőzhetőek vele a sérülések, a hátfájás, javítja a vérkeringést.

Az óra közepes intenzitású, előképzettség nem szükséges, minden nemnek és korosztálynak ajánlott (15+ év) 
Mit hozz magaddal?- Leggings, sport felső/body (egy hosszú ujjú is legyen nálad), víz, törcsi
60'

FUNKCIONÁLIS NYÚJTÁS

Ez a Nyújtás és Hajlékonyság fejlesztő óra  széles közönségnek (táncosok, futók, erőemelők, testépítők, jóga és egyéb fitnesz oktatók stb.) nyújt edzés- illetve kiegészítő mozgás lehetőséget. Az órán olyan speciális technikákkal, amit légtornászok, artisták alkalmaznak egyszerre erősítjük és nyújtjuk izmainkat, oldjuk ízületeink merevségét.
Az edzéstechnika összhangjának köszönhetően testünk mobilitása, rugalmassága nő, megelőzhetőek vele a sérülések, segíti a gyorsabb regenerálódást edzések után, oldja a feszültséget és megtanít a helyes légzés fontosságára sportoláskor. De ennek a fajta nyújtásnak zsírégető, alakformáló és libidó emelő hatása is ismert. A nyújtás órák folyamatos látogatásával, nem csak testileg, de lelkileg is rugalmasabbá és magabiztosabbá válunk, mely megkönnyíti mindennapi életünket.

Az óra közepes intenzitású, előképzettség nem szükséges, minden nemnek és korosztálynak ajánlott! (15+ év)
Mit hozz magaddal?- Zokni, víz, törcsi, saját jóga matracod(ha azt szereted)
60'

GYEREK LÉGTORNA

Kihívás, móka, sikerélmény!
A foglalkozásokon a gyerekek fokozatosan felépítve az erőnlétet és tudást,  a talajon és légtorna eszközökön is (hammock,silk,karika) dolgoznak. 
Az órákon versenykényszer nélkül, biztonságos keretek között tanulhatnak, szórakoztató és egyedi módon fejezhetik ki önmagukat, élhetik meg kreativitásukat, fejlődhetnek. A kis létszámú csoport lehetővé teszi a személyesebb kapcsolat kialakítását, megerősíti a bizalmat az oktató és gyermek között, mely kiemelkedő fontosságú egy ilyen sportnál. A légtorna javítja a fiatalok mozgáskoordinációját, testtartását, erősödik  mélyizomzatuk. Kihat fizikai és mentális egészségükre, fejleszti a koordinációs, testtudat és orientációs készségüket.

Korhatár: 6-14 év 

Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges! 
Mit hozz magaddal?- 
Leggings, sport felső/body (egy hosszú ujjú is legyen nálad), víz, törcsi 
60'

LÉGTÁNC

A Légtánc órákon Aerial Hammock, Aerial Silk és Aerial Hoop eszközökön lehet tanulni. Az eszközök a légtánchoz egy ponton vannak felfüggesztve, forgószemmel ennek segítségével komplett mozdulatsorokat tanulhattok meg, melyekből koreográfiát alkotunk és pörgünk. Az elemek egymásra épülnek, így 4 hét alatt egy koreográfia sort tanulhattok meg zenére eltáncolni a különböző légtorna eszközökön. Az órát gyerekeknek és felnőtteknek is ajánljuk!

Korhatár: 6-60 év 

Az óra magasabb intenzitású, forgással. Megfelelő erő-állóképesség kell hozzá. A rézvételhez minimum 1 év légtorna tudás szükséges. Csak Légtánc 4 alkalmas Bérlettel látogatható óratípus.

Mit hozz magaddal?- Leggings, sport felső/body, víz, törcsi

60'

GYEREK KORTÁRS TÁNC

A Modern –Kortárs tánc olyan mozgásforma, mely fejleszti a testtudatot, és lehetőséget nyújt az önkifejezésre. Kiváló kiegészítése a légtornának is, mert segíti a szép és képzett mozgás kialakításást. Az órára a könnyedség, a talajjal való kapcsolatteremtés, akrobatikus és lágy táncosabb mozdulatok, a megfelelő légzés- és különböző kortás modern tánctechnikák elsajátítása jellemző. Olyan mozogni vágyó amatőrök figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék felfedezni a mozgás örömét a táncban. 

Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges. (5+ év)

Mit hozz magaddal?- Laza sportruházat, víz, törcsi

60'

AERIAL SILK

Az órát 13 éves kortól gyerekeknek és felnőtteknek is ajánljuk! Az aerial silk egy hosszú, egy felfüggesztési pontból lelógó kétszárú, speciális, nagy teherbírású anyag, a legtechnikásabb légtorna eszköz, a cirkuszok világából vált ismertté és egyre népszerűbbé. Az órákon saját testsúlyos gyakorlatokat végzünk az eszközön és látványos akrobatikus elemeket, egymásra épülő légtánc mozdulatsorokat sajátíthattok el. Fejleszti az állóképességet, az egyensúlyt és a hajlékonyságot.
Kiválóan formálja az alakot, erősít, tónusossá teszi izmainkat és folyamatos kihívás testnek és szellemnek egyaránt. Max létszám: 6 fő

Korhatár: Gyerek 6-14 év; Felnőtt 15+év
Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges.

Mit hozz magaddal?- Leggings, sport felső/body (egy hosszú ujjú is legyen nálad), víz, törcsi

60'

BABA-MAMA AERIAL &
SZÉTNYÍLT HASIZOM TORNA

Egy különleges élmény, mély izmokat erősítő és regeneráló, mozgásfejlesztő óratípus anyukáknak és kicsinyeiknek, hiszen ezeken az óratípusokon kisbabáddal együtt várunk edzeni! A hammockokat a talajhoz közel rögzítve használjuk. A baba-mama és a regenerációs torna célja az erősítés, nyújtás és közös kikapcsolódás a picikkel. Az anyaméhre emlékeztető hammockban való lógás, forgás, hintázás segíti az összehangolódást gyermekeddel, fejleszti a babák idegrendszeri, értelmi és mozgáskoordinációs fejlődését. Képzett tréner segítségével a test szülés utáni állapota gyorsan és könnyen helyreállítható! Sportolj közösen kisbabáddal, mozdulj ki, lazulj, erősíts!

Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges. (Babáknak 6 hetes kortól)

Mit hozz magaddal?- Laza sportruházat, víz, törcsi és a kisbabád :)

60'


Minden óra Magán Foglalkozás keretében is foglalható.

FONTOS TUDNIVALÓK

  • Az Aerial Fitness, Aerial Silk, Aerial Hoop és Légtánc órák alkalmankénti órajegy megváltásával illetve 4/5 alkalmas Bérlettel is látogathatóak.
  • Az 4/5 alkalmas bérletek felhasználhatósága 4 hétig érvényes. 
  • Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges online, az ÓRAREND/FOGLALÁS menüpont alatt található Foglalási rendszerben (az 5 alkalmas Bérlettel rendelkezőknek is szükséges előre foglalni minden órára).
  • Az Aerial órák limitált létszámmal látogathatók!
  • A Gyerek Légtorna csak Terminus rendszerben foglalható (Terminus: 5 hét heti 1X60' edzés). A csoportok előzetes próba felmérés alapján kerülnek kialakításra a FlowAerialDance képzett oktatói által. A csoportok együtt haladnak. 
  • Lemondási feltételek: Óra lemondást 12 órával az óra kezdete előtt tudunk elfogadni üzenetben vagy a foglalási rendszerben. Ezen túli lemondás esetén az óra árával egyenértékű lemondási díj fizetendő vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletből.
  • Workshop esetén 48 órával az esemény kezdete előtt telefonon vagy emailen tudunk lemondást elfogadni. Ilyenkor a befizetett összeg felét áll csak módunkban visszatéríteni. Ezen túli lemondás esetén a teljes befizetett összeg visszatartásra kerül.
  • Pénzvisszafizetési Garancia: A FlowAerialDance visszafizetési garanciát nem vállal.
  • A bérleteket nem áll módunkban meghosszabbítani, az adott idősávban kell lejárni. Betegség esetén hivatalos orvosi igazolás bemutatásával tudunk hosszabbítani. Gyerek Légtorna terminus esetén 1 pótlási alkalomra van lehetőség megadott időpontban.
  • Evés/ivás: Az órák előtt legalább 1 órával semmiképp nem ajánlott az étkezés. Maximum kis szénhidrát bevitel lehet, ha szédülős vagy (pl. banán, kevés szénhidrát, keksz). Folyadékpótlásra óra közben szükség lesz.

Olvasd el a Házirendet!

Töltsd le és hozd magaddal a kitöltendő dokumentumokat az első órádra: 

© 2019  - FlowAerialDance
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!