AERIAL FITNESS

Az Aerial Fitness órák egyesítik az aerial jóga, pilates és a HIIT edzésformák előnyeit és hatékonyságát. A lebegőjógából ismert pózokat tartunk ki, erősítünk és precíz izometrikus mozgásokra fókuszáló gyakorlatokat végzünk a két ponton rögzített hammock segítségével. Átmozgatja az egész testet, felfrissít, erősíti a mély izmokat, csökkenti a feszültséget, nyitja a vállakat és a mellkast, megelőzhetőek vele a sérülések, a hátfájás, javítja a vérkeringést.

Az óra közepes intenzitású, előképzettség nem szükséges, minden nemnek és korosztálynak ajánlott (15+ év)
Max létszám: 8 fő 
Mit hozz magaddal?- Leggings, sport felső/body (egy hosszú ujjú is legyen nálad), víz, törcsi
60'

FUNKCIONÁLIS NYÚJTÁS

Ez a Nyújtás és Hajlékonyság fejlesztő óra  széles közönségnek (táncosok, futók, erőemelők, testépítők, jóga és egyéb fitnesz oktatók stb.) nyújt edzés- illetve kiegészítő mozgás lehetőséget. Az órán olyan speciális technikákkal, amit légtornászok, artisták alkalmaznak egyszerre erősítjük és nyújtjuk izmainkat, oldjuk ízületeink merevségét.
Az edzéstechnika összhangjának köszönhetően testünk mobilitása, rugalmassága nő, megelőzhetőek vele a sérülések, segíti a gyorsabb regenerálódást edzések után, oldja a feszültséget és megtanít a helyes légzés fontosságára sportoláskor. De ennek a fajta nyújtásnak zsírégető, alakformáló és libidó emelő hatása is ismert. A nyújtás órák folyamatos látogatásával, nem csak testileg, de lelkileg is rugalmasabbá és magabiztosabbá válunk, mely megkönnyíti mindennapi életünket.

Az óra közepes intenzitású, előképzettség nem szükséges, minden nemnek és korosztálynak ajánlott! (15+ év)
Mit hozz magaddal?- Zokni, víz, törcsi, saját jóga matracod(ha azt szereted)
60'

GYEREK LÉGTORNA

Kihívás, móka, sikerélmény!
A foglalkozásokon a gyerekek fokozatosan felépítve az erőnlétet és tudást,  a talajon és légtorna eszközökön is (hammock&silk) dolgoznak. Az órákon, sok más sporttal ellentétben versenykényszer nélkül, biztonságos keretek között tanulhatnak, szórakoztató és egyedi módon fejezhetik ki önmagukat, élhetik meg kreativitásukat, elvárások nélkül fejlődhetnek. A kis létszámú csoport lehetővé teszi a személyesebb kapcsolat kialakítását, megerősíti a bizalmat az oktató és gyermek között, mely kiemelkedő fontosságú egy ilyen sportnál. A légtorna javítja a fiatalok mozgáskoordinációját, testtartását, erősödik izomzatuk. Kihat fizikai és mentális egészségükre, fejleszti a koordinációs, testtudat és orientációs készségüket. 

Korhatár: 6-14 év 

Max létszám: 6 fő 
Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges! 
Mit hozz magaddal?- 
Leggings, sport felső/body (egy hosszú ujjú is legyen nálad), víz, törcsi 
60'

BARRE FITNESS

Mi a Barre Fitness? Röviden alakformáló "balerina edzés", ahol nem éppen balettozunk. Előképzettséget nem igényel, közepes intenzitású, nem veszi túlzottan igénybe az ízületeket, így bármilyen korosztály számára ajánlott edzésforma (akár kismamáknak, időseknek, és sérülésekből felépülőknek is ajánlott). A Barre Fitness órákon egy vízszintesen rögzített kapaszkodó rudat használunk. A gyakorlatok rugalmasságot javító, izometrikus mozdulatokra épülnek (megtartás, pulzálás, nyújtás) , melyek erősítik a core (központi) izomzatot, fejlesztik az egyensúlyt és a rugalmasságot, szálkás izmokat épít, növeli az állóképességet. Egy edzés alkalmával az egész testet átmozgatjuk, de főleg a test alsó felét dolgoztatjuk meg igazán (far- és combizomzat). 

Az óra közepes intenzitású, előképzettség nem szükséges, minden nemnek és korosztálynak ajánlott! (15+ év)
Mit hozz magaddal?- Zokni, víz, törcsi
60'

LÉGTÁNC/AERIAL SILK

A Légtánc órákon Aerial Hammock és Aerial Silk eszközökön lehet tanulni. A hammock a légtánchoz egy ponton van felfüggesztve, ennek segítségével erősítünk és komplett mozdulatsorokat tanulhattok meg, melyekből koreográfiát alkotunk és pörgünk.
A silk egy hosszú, egy felfüggesztési pontból lelógó kétszárú, speciális, nagy teherbírású anyag. Az órákon saját testsúlyos gyakorlatokat végzünk az eszközön és látványos akrobatikus elemeket, egymásra épülő légtánc mozdulatsorokat sajátíthattok el. Fejleszti az állóképességet, az egyensúlyt és a hajlékonyságot.

Kiválóan formálja az alakot, erősít, tónusossá teszi izmainkat és folyamatos kihívás testnek és szellemnek egyaránt.

Max létszám: 6 fő
Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges. (15+ év)
Mit hozz magaddal?- Leggings, sport felső/body (egy hosszú ujjú is legyen nálad), víz, törcsi
60'

Minden óra Magán Foglalkozás keretében is foglalható.

FONTOS TUDNIVALÓK

  • Az Aerial Fitness, Aerial Silk, Légtánc órák alkalmankénti órajegy megváltásával illetve 5 alkalmas Bérlettel is látogathatóak.
  • Az 5 alkalmas bérletek felhasználhatósága 4 hétig érvényes. 
  • Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges online, az ÓRAREND/FOGLALÁS menüpont alatt található Foglalási rendszerben (az 5 alkalmas Bérlettel rendelkezőknek is szükséges előre foglalni minden órára).
  • Az Aerial órák limitált létszámmal látogathatók!
  • A Gyerek Légtorna csak Terminus rendszerben foglalható (Terminus: 5 hét heti 1X60' edzés). A csoportok előzetes próba felmérés alapján kerülnek kialakításra az oktató által. A csoportok együtt haladnak. 
  • Lemondási feltételek: Óra lemondást 12 órával az óra kezdete előtt tudunk elfogadni üzenetben vagy a foglalási rendszerben. Ezen túli lemondás esetén az óra árával egyenértékű lemondási díj fizetendő vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletből.
  • Workshop esetén 48 órával az esemény kezdete előtt telefonon vagy emailen tudunk lemondást elfogadni. Ilyenkor a befizetett összeg felét áll csak módunkban visszatéríteni. Ezen túli lemondás esetén a teljes befizetett összeg visszatartásra kerül.
  • Pénzvisszafizetési Garancia: A FlowAerialDance visszafizetési garanciát nem vállal.
  • A bérleteket nem áll módunkban meghosszabbítani, az adott idősávban kell lejárni. Betegség esetén hivatalos orvosi igazolás bemutatásával tudunk hosszabbítani. Gyerek Légtorna terminus esetén 1 pótlási alkalomra van lehetőség.
  • Evés/ivás: Az órák előtt legalább 1 órával semmiképp nem ajánlott az étkezés. Maximum kis szénhidrát bevitel lehet, ha szédülős vagy (pl. banán, vajas kenyér, keksz). Folyadékpótlásra óra közben szükség lesz.

Olvasd el a Házirendet!

Töltsd le és hozd magaddal a kitöltendő dokumentumokat az első órádra: 

© 2019  - FlowAerialDance
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!