Performanszok

A FlowAerialDance nem csak egy légtorna iskola, de időszakos előadások és fellépések színtere is, ahol a légtánc igazi színpadi, vizuális és érzelmi élménnyé lesz. 


Iskolai előadásaink mellett rendelhetők profi légtornász produkciók.
Nem mindennapi, látványos, egyedi, extrém performanszok a levegőben bármilyen rendezvényre, alkalomra (céges partyk, sport rendezvények, szabadtéri események, színházi és tv-s műsorok, bankettek/bálok, születésnap, legénybúcsú/leánybúcsú, esküvő stb). 


llumina-A Fény útja

Fényt adni, megvilágítani, megvilágosodni... ezt jelenti az Illumina, a FlowAerialDance első iskolai fellépésének címe.
A Fény jelentősége ezen a Földön ősidők óta központja az emberi létnek és az emberen túli magasabb világ/ok szimbóluma. Világos és sötét, nappal és éjszaka, ébrenlét és álom... a Fény útjai, a világosság és sötétség körforgása.
A Nyári Napforduló ünnepén, az "év tetején" a kiteljesedő Világosság és az azután újra teret hódító Sötétség táncosaiként lépnek színpadra a FlowAerialDance diákja, hogy mozdulataikon keresztül megjelenítsék a Fény útját.

Látomások-A mélységes Tél magasságai

Lágy, puha hóesés. Mély, kemény fagyok. Kristályos hótakaró. Befelé figyelés, elcsendesedés, belső fényünk megtalálása a zord ridegségben. Az iskola diákjainak Karácsonyi előadása. 

© 2019  - FlowAerialDance
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!